Browse By

Advertising

Најлудите маски од карневалот во Вевчани (Фото)

Како и секоја година и оваа имаме прекрасни маски на Вевчанскиот карневал повеќето политичко-саркастични кои праќаат моќна порака за вас еве издвоивме неколку маски кои ќе ве насмеат не заборавајте да го погледнете и видеото за „најмаска на вевчанскиот карневал“ .