Browse By

Advertising

Најубавите фудбалски вештини и трикови за 2018(Видео)

Фудбалот е една од најнинтересните спортски дисциплини воопшто, тој е една светска атракција која го привлекува вниманието на огромна популација. Во последните 50 години тој зеде замав и на тв екраните, па се прават преноси, спортски емисии , анализи, известувања и што уште не. Со внимние се следат сите фудбалски лиги и натпреварувања, фудбалерите се светски ѕвезди и уживаат голема популарност, а тоа се должи на нивната игра која изобилува од ,,магија‘‘ , ваквите моменти може да ги погледнеме во видеото…