Browse By

Advertising

На семејството Велковски од Куманово му е потребна нашата помош, Да помогнеме сите заедно!

СПОДЕЛЕТЕ: На семејството Велковски од Куманово му е потребна нашата помош
Да помогнеме сите заедно! Стои во објавата на Фејсбук пејџот на Кумановски муабети кои искочија во пресрет да го споделат ова видео со нас, па така и ние сме должни да ја кренеме свеста на луѓето и да му помогнеме на ова семејство :