Browse By

Advertising

Неверојатен начин да ја натерате вашата сопруга ,,да престане многу да ви меле‘‘ (видео)

Кога сме во брак или врска, често знаеме да се скараме за беспотребни работи, за глупости. Понекогаш и за сериозни работи, но сепак во повеќе случаи, а можеби и во сите 🙂 жените сакаат да испаднат во право. Кога ќе се надмудруваме кој е во право, а кој не , добиваме впечаток дека, таа (жената) и зборува, и дава коментари, и критикува, се...Е овој маж нашол решение како тоа да го избегне…