Browse By

Advertising

Невозможна мисија – Македонија пат (Видео)

Невозможна мисија – Македонија пат е новиот дел кој се снима на улиците и патиштата секаде низ Македонија. Оваа генијална мисија која треба повеќе од еден мозок да ја осмисли, во багерот има сол кој се расфрла на несекојдневен начин и изгледа како некоја сцена од фејл компилација но убавината е во музиката со флејтата :