Browse By

Advertising

Недела навечер …

Да бидеш нечија сабота, убава, нашминкана , намирисана , и добра во кревет, и не е така лошо.Лошо е ако на тој ист човек не сте и недела .Недела навечер е огледало на нашите животи.Најчесто , најголемо и најстрашно огледало на нашите животи .Како она на козметичар кај што се гледа секоја пора и нечистотија.Тоа се неделите навечер .Недела навечер се забораваат сите машки и женски што ги донела убавата , нашминкана и добра во креветот сабота. Недела навечер пред некој тмурен понеделник , останува само она што навистина го имате во животот . Само тоа што е ваше затоа што сакате да биде ваше.Недела навечер останува тоа што е топло .Тоа што е сигурно .Тоа што не ви дава да мислите на други жени и мажи . Недела навечер , во својот дом и во својот кревет , го имате она што е стварно ваше … Никогаш немојте да бидете нечија сабота ако се првите зраци од сонцето не се претворите во нечија недела .