Browse By

Advertising

Некогаш преземате чудни чекори само да испиете кафе раат(видео)

Некои луѓе се не ,,зависни‘‘ туку кафето им претставува начин на живот. Пради тоа тие сакаат кога го пијат своето кафе никој ад не ги вознемирува и да не им го прекинува тоа задоволство. Кога некој сака да ги прекине тие преземаат разно, разни чекори кои би им овозможиле уживање во нивната навика. Така е и со ова видео каде еден брачен пар прави една ,,диверзија‘‘ да го испие своето кафе, обавезно вклучете звук