Browse By

Advertising

Нема да верувате што се може да се најде во кутијата на расипан домофон(видео)

Ако ви се расипе домофонот, тоа не значи секогаш дека пречката е техничка. Во видеово е прикажан како еден мајстор за електрика отвара кутија на расипан домофон и има што да види. Во домофонот се вдомиле голем број на ,,бубашваби‘‘, толку многу се населиле што нема место за ништо друго. За среќа кога го отвараше тие веќе беа угинати, па немаше трчање низ стан.