Browse By

Advertising

,,Не е алкох*л за секого! се здрвила па почна да го покажува својот гол г*з‘‘(видео)

Кога луѓето сакаат малку да се опуштат, тие најчесто претеруваат со опуштањето, па после крив им е ,,Цацко‘‘. Оваа девојка си излегла и решила малку да ,,се опушти‘‘ но место тоа ,,се здрвила‘‘. Кога сакаше да влезе во бар или диско клуб, луѓето од обезбедувањето не ја пуштија. Тогаш таа почна да се соблекува и да го покажува својот гол г*з. Набрзо почнаа да ја снимаат и влезе во дуел со еден дечко…