Browse By

Advertising

Не, не е тоа што мислите, не е дух! И жените п*дат(видео)

Ако мислевте дека жените не испуштаат гасови се лажете, знаеме сите дека тоа не е така. Но мора да признаеме дека тие вешто и умешно тоа го кријат. Видеово е сниено со инфра црвена камера и на него може да се забележат повеќе лица. Во еден ммент од женското лице излегува ,,дух‘‘ 🙂 всушност се работи за прдеж кој е фатен од камера…