Browse By

Advertising

Не се прави ,,мангуп‘‘ кога има поголеми од тебе…(видео)

Не се прави мангуп, бидејќи ќе се најде некој поголем од тебе, па не ќе знаеш каде да побегнеш. Во ова видео е прикажан еден ,,мангуп‘‘ кој со својата брза и бесна кола вози по патот, но тогаш малку му попречи едно теренско возило и тој почна брканица со него. Кога го стигна излезе од својот автомобил го извади својот… но кога дојде до другото возило го чекаше изненадување…