Browse By

Advertising

Ни булеварот Џон Кенеди во Чаир не е тоа што беше (Фото)

Во координирана акција на МВР и „Градски паркинг“  пајак-службата собираше непрописно паркирани возила на „Џон Кенеди“ во скопската населба Чаир, јавува Алсат.

Ова е редок феномен во урбано Скопје, ако се знае дека булеварот „Џон Кенеди“ важи за озлогласен за сообраќајната полиција.
Овде нема закони дефинитивно но тоа беше порано затоа стои во насловот ни Џон Кенеди не тоа што беше ..
Извор : https://skopjeinfo.mk