Browse By

Advertising

Нови правила во ,,Звезде Гранда‘‘ поради аферата со Јелена Карлеуша, Саша Поповиќ трие раце

Саша Поповиќ директорот на ,,Гранд Продукција , кој и даде целосна поддршка на Јелена Карлеуза за експлицитните фотографии испратени до босанскиот фудбалер Огњен Врањеш, откри дека жирито на Гранд се согласи да се воведат нови правила за претстојната сезона, а за Ј.К. и нејзината афера тој нема зборови.
– Никогаш подобри емисии не сме снимиле од сега. Емисиите се фантастични, подобри од сите досега снимени. И што е најважно, жирито се согласи со новите правила кои се толку интересни – рече Саша Поповиќ, а потоа рече дека сите во жирито се сакаат!