Browse By

Advertising

Ова е неверојатен електричар, од него зрачи елетрична енергија, поточно од неговиот задник(видео)

Овој електричар е извонреден, тој си го знае занатот. Но покрај тоа што си го знае занатот , тој има уште некоја дарба, имено при поправањето, односно мувањето на светилките кои беа прегорени во домот на една жена тој и покажа на неа дека знае и некој трик. И побара на домаќинката дали може да искористи една од новите светилки, тогаш ја намачка и пикна во задникот, кога таа го запали светлото светилката светеше од неговиот задник, погледнете.