Browse By

Advertising

Овој Дедо Мраз навистина лета со својот ирвас(видео)

Приказната за Дедо Мраз е дека тој за Божиќ носи поклони до сите деца кои биле добри преку целата година. За да го постигне тоа тој има санка која ја влечат ирваси и со голема брзина го поминува целиот свет. Има многу варијанти на оваа приказна. Но на ова видео е прикажан Дедо Мраз кој со својот ирвас навистина лета, за што станува збор погледнете…