Browse By

Advertising

Овој дечко ја изненади својата мајка, навистина ја изненади! Предлог за роденденски поклон…(видео)

Кога станува збор за подароците на нашите најблиски роднини, секогаш сакаме тие да бидат беспрекорни. Овој дечко се потрудил на неговата мајка, која го слави својот педесет и петти роденден да и приреди едно прекрасно изненадување. Имено тој сакал таа да пушти солза , но таа солза да биде солза радосница, па затоа собрал доста пари кои ги штедел и ги поклонува на својата маја за роденден…