Browse By

Advertising
Loading...

Овој потег на Клип ги освои срцата на цела Србија (Фото)

Јирген Клоп тренерот на Ливерпул кој го изгуби вчерашниот дуел помеѓу Црвена Ѕвезда со разлика од 2:0 дефинитивно направи потег кој ги освие сите симпатии. На неговата јакна носеше цвет „Наталинина рамонда“ кој е во чест на 1.200.00 срби кои загинаа во текот на првата светска војна. Со овој гест дефинитивно ја покажа неоговата големина, погледнете:

%d bloggers like this: