Browse By

Advertising

Од страв пред банкоматот колку пари ќе изброи и гаќите и паднаа(видео)

Кога станува збор за пари на многу луѓе им се тресат нозете, на некои раце, вилица дали тоа е од радост или од страв они си знаат. На видеово е прикажана една жена која оди до банкомат да подигне пари од него. Но при земањето на истата и се спуштија нејзините гаќи до земја, па така таа стана интересна на социјалните мрежи, погледнете.

View this post on Instagram

😂😂😂😂😂

A post shared by Doktor za dobar dan 😋😅😎 (@instadoktorr) on