Browse By

Advertising

Она што го направи овој пилот на хеликоптер е чудо, поради повредна на скијач тој мораше да реагира вака(видео)

На скијачките терени лесно може да дојде до повреда. Овој скијач при неговото скијање на Алпите во Франција се повредил, па поради типот на повредата и местото, морал да чека да го спасат со хеликоптер. Незгодата се случила на голема висина и поради тоа бил повикан хеликоптер за спасување, а колку е стручен пилотот на хеликоптерот може да погледнете на видеото. Интересното почнува од 1 минута.