Browse By

Advertising

Позитивна мисла | Филозофија на животот

Не заборавајте го вашето минато. Нека ви служи како поука. Не ги отпишувајте луѓето, отпишете го она нечовечното во нив. Сетете се … Судбината често ја среќавате на патот кој сакате да го заобиколите.
Филозофија на животот