Browse By

Advertising

Позитив на денот, немој да осудуваш ако не ја знаеш вистината(видео)

Луѓето знаат да бидат ангели, но знаат да бидат и демони, тоа зависи од самите нив. Ова видео ни ја покажува човечноста на едно момче кое свири на гитара, да собере средства за лекување, но во исто време ги посетува болните од рак во болница, каде лежи и неговата мајка, па им доловува малку убавина од светот во кој живееме, во нивните тешки моменти. Тој ако не изгледа убаво и сите му се потсмевнуваат,но неговото срце е големо и исполнето со многу љубов.