Browse By

Advertising
Loading...

Полкот за специјални операции беше домаќин на највисокото воено тело (Галерија)

Полкот за специјални операции беше домаќин на највисокото воено тело, командантот на Полкот за специјални операции Методи Хаџи Јанев со голема благодарност до сите припадници на АРМ напиша неговиот фб профил :

АРМ Блесна!
Полкот за специјални операции беше домаќин на највисокото воено тело на НАТО – Воениот комитет предводено од Заменик претседавачот, генерал-потполковник Стивен Шапро.
Големо БРАВО за сите припадници на АРМ кои денес ја претставија Македонија на најсветол можен начин. Демонстриравме што знаеме и што можеме. Оставаме другите да зборуваат за нас! Ју гоу БОЈЗЗЗ!!!!

The Special Operation Regiment hosted the largest ever Military visit to the Army of the Republic of Macedonia. the delegation of NATO’s Military Committee. Go ARM GO!%d bloggers like this: