Browse By

Advertising

Потребни се тромбоцити со 0+ крвна група за Тоше Илиевски од Скопје

На него му се потребни сигурни 10, до 20 хумани луѓе кои ќе даруваат тромбоцити.

Се што е потребно е да се упатите на Транфузиологија која се наоѓа веднаш до Хематологија во Клиничкиот центар „Мајка Тереза“.

При дарувањето треба да се напомене дека тромбоцитите се за ТОШЕ ИЛИЕВСКИ на Хематологија.

За подетални информации дали можете да дарувате прочитајте го следниот ЛИНК.

ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ: ТОШЕ ИЛИЕВСКИ 078-894-814