Browse By

Advertising

Предупредувањето на Македонецот Спасе го освои интернетот

Ајде да ве видам заѕвонете кај Спасе ако имате тоа што е потребно.Ова предупредување на Спасе доби преку 1000 споделувања за оние кој ќе го прекршат ќе бидат тепани или може да бирате .. На човекот му пукнало од политика и тоа се случува се почесто кај сите , но дефинитивно ова едно од најлудите предупредувања погледнете :