Browse By

Advertising

Прекрасно иновативен, жежок танц (видео)

Танцот односно играта е еден од начините нив времето , а и денеска кога со своето играње го привлекуваме и даваме знаци на привлекување кон оној кој ни се допаѓа. Па така низ годините се развиле движења кои го земаат здивот, а и ги привлекуваат погледите кон оние кои играат. Така е и со ова видео каде еден дечко и девојка со еден необичен ,,жежок‘‘ танц го привлекуваат вниманието…