Browse By

Advertising

Пример за почит: „Revija“ вработува луѓе кои имаат даунов синдром

Ретко се случуваат вакви работи кога се работи за бизнис во Македонија но ова е само еден почеток на овие огласи, сепак треба да им дадеме почит и на овие луѓе без разлика на разликите :

Ги охрабруваме лицата со Даунов синдром и попреченост и да се јават на нашиот оглас! Трудот, желбата и волјата за работа не познаваат
разлики. Нашиот тим има потреба од амбициозна личност, а насмевката, желба за работа и позитивна енергија се нашите критериуми!