Browse By

Advertising

Северина објавила видео од домот, ги шокирала сите: Ова е доказ во каков однос е со Кеба… (видео)

Северина Којиќ објавила видео снимка на која се гледа како нејзиниот свекор Драган Којиќ Кеба седи во нивниот дома и свири на гитара.
“Знаеш ли ти некоја моја песна”, го прашала Северина, а Кеба веднаш ја запеал “Јас само пеам, јас само свирам”, во своја интерпретација.
“Ги знам сите твои песми, а најдобро знам да ги упропастам”, одговорил Кеба и запеал.

“Оваа песна ја напишав и отпеав 1999 година. 20 години мој најдобар свекор, најдобар на свет”, напишала Северина.
Извор: vecer.mk