Browse By

Advertising

Скопскиот пајак го крена луксузното Ламбо

Вчера вечерта во доцните часови на булеварот Гоце Делчев – Битпазарска во Скопје е забележано луксузното бело ламбо, собран на пајак возилото, сигурно ова возило било непропосно паркирано. Ова покажува колку градскиот паркинг и пајак службата на Градот Скопје е навистина ригорозна.

Инаку луксузното Ламборџини како ова може да достигне цена од 100.000 долари до фантастични 400.000 долари.