Browse By

Advertising

Снајди се! и заврши работа…(видео)

Во животот ќе се најдете во многу незгодни ситуации и треба да се извлечете најдобро што можете. Така е и со просторот и луѓето околу вас. Овој млад пар кој е во авион и се спрема за на лет, во еден момент им проработија ,,хормоните‘‘ па на еден инвентивен начин си ја завршија ,,работата‘‘ која сакаа да ја направат,а реално ќе беа спречени од просторот и луѓето околу нив…