Browse By

Advertising

Сонувал чуден сон: Ја раскопал дневната соба, а под каучот нашол мистериозна дупка (ФОТО+ВИДЕО)

Овој пензионер од англискиот место Плимут не копа дупка во својот двор, ниту на ливада, туку во дневната соба од својата куќа.Кога една ноќ сонувал богатство во својата куќа, мажот зел копач и лопата во раце и набрзо под софата открил затрупан бунар. Нацртите покажуваат дека бунарот на ова место стоел и во 16 век погледнете :