Browse By

Advertising

Средбата на татко и син со даунов синдром ќе ви ги растопи срцата

Не мислам дека има нешто послатко од врската помеѓу таткото и неговото дете.Постои посебна врска која не може да се објасни,но ова е навистина безусловна љубов без разлика на разликите.Ако имате сопствени деца, точно знаете што навистина е безусловната љубов како изгледа и како се чувствува. Емотивно видео кое ќе ви ги стопли срцата :