Browse By

Advertising

СТАТУС КОЈ ДАВА НАДЕЖ ЗА НАШАТА МЛАДИНА: Џепарлакот кој го добивам не ми е доволен, сакам да работам!

-Здраво! Јас сум Анастаија, имам 17 години и сум одличен ученик во СУГС Орце Николв. Џепарлакот кој го добивам од моите не ми е доволен, па затоа би сакала да зработам мои пари. Одчилна сум со мали деца, креативна, но и одговорна. Би можела да ги чувам вашите деца по неколку саати. За се што ве интересира може да ми пишете во инбокс, пишува младата ученичка, која сака да заработи свои пари.