Browse By

Advertising

Сушалката за раце во тоалетот може да послужи и за вашето меѓу…(видео)

Кога го гледавме Мистер Бин во тоалет и се смеевме како тој ги суши панталоните на сушалката за раце ни беше многу смешно. Но ете не бил само Мистер Бин и не е ова хумористична серија но сепак оваа девојка убаво ќе не насмее. Таа во тоалетот покрај рацете кои и беа водени, реши да си го засуши и своето меѓу…