Browse By

Advertising

Таа игра јако , но возачот не ја следи!(видео)

Забавата не знае за место и време. Кога си добро расположен , а има и добра музика , односно публика која те следи што правиш ти, тогаш тоа е вистинско време за забава. Па така оваа жена која е качен на задниот дел од возилото реши да си се забавува , но и да покаже на другите како таа умее да игра. Сепак возачот не ја следеше што таа прави, па се случи следново…