Browse By

Advertising

Тој е брука! Правел фотошоп па излегол со две леви нозе! сега сите му се смеат на Австралискиот премиер(видео)

Смешни вести ни пристигаат од Сиднеј, Австралија, таму премиерот Скот Морисон, е предмет на потсмев на социјалните мрежи, откако членовите на неговиот кабинет, фотошопирале негова фотографија, каде тој се наоѓа со неговото семејство, но за жал на фотографијата тој испаднал со две леви нозе. На фотографијата која требало да биде употребена за негова промоција на социјалните мрежи, се гледа дека има две бели патики но и двете се леви.