Browse By

Advertising

УБАВИНА КОЈА ОСВОЈУВА! Снежна идила од манастирот Свето Преображение во село Зрзе (Фото)

Maнастирот Свето Преображение во село Зрзе е убав во текот на целата година, но зимата и снегот го прават вистински рај на земјата.

Ваква убавина вреди да се посети секогаш…

Извор: infomax.mk