Browse By

Advertising

Господин на денот: Честит 8-ми Март баби, мајки, девојки и жени

Еден убав гест и мала помош за преминување на пешачки премин е доволна за достојна почит од наша страна…

Честит 8-ми Март, баби, мајки, жени и девојки…Респект дефинитивно господин на денот кој ќе ни оддржи лекција како треба со луѓето не само на овој ден 8ми март тука и другите 365 од годината, браво момче :