Browse By

Advertising

Хит видео на нет, нема ,,БРАТСТВО И ЕДИНСТВО‘‘ без хармоника ,,Ѕвончиња, Ѕвончиња‘‘! на сите шест начини(видео)

На нет се појави едно прекрасно видео на еден музичар од Хрватска кое за кратко време ги освои срцата и гледаноста на луѓето од ,,поранешната држава Југославија‘‘. Имено тој свири на хармоника, а ја исполнува музичката нумера ,,Ѕвончиња, ѕвончиња‘‘ на шест начини, која е полуларна за време на Новогодишните и Божиќните празници. Тој сака да го долови темпераментот на луѓето од сите шест републики на Југославија, изведбата е фантастична, погледнете…