Browse By

Advertising

Холандскиот премиер се ,,фати за џогер‘‘, една друга димензија на култура(видео)

Политиката е секаде, во сите пори на нашето општество. Ние се будиме и заспиваме со политика, а политичарите се главни ,,фаци и ѕвезди‘‘ во нашата мала земја. Ги има насекаде , на секој ТВ канал и секоја емисија, тие се нашиот џет-сет. Но мора да признаеме дека нивната култура е на ниво ,,КОКА-КОЛА‘‘, за разлика од нив нивните европски колеги се однесуваат вака…