Browse By

Advertising

Што би направила кога би дознала дека ме изневерува(видео)

Сведоци сме биле на голем број случаеви кога некој некого изневерил, дали мажот жената, девојката или пак обратно. Но на видеово што следува е прикажана реакцијата на една загрижена девојка која ни покажува како таа би постапила ако дознае дека нејзиниот дечко ја изневерил. Па таа на видеото употребува зеленчук и овошјесо со кое дава пример …