Browse By

Advertising

Јелена Карлеуша со спектакуларна изведба на песна, гледајте до крај (видео)

Популарната српска пеачка Јелена Карлеуша или позната како ЈК, е доста застапена на Тв екраните, а и е актуелна и со нејзините песни, настапи по емисии и шоу програми во кои учествува како водител. На тие шоу емисии се бираат нови ѕвезди, а комисијата дава свое мислење, подршка или критика до учесниците. Од жирито може да се слушнат некогаш и неубави зборови до кандидатите, а во видеово што следи оставаме на вас да дадете критика за песната.