Browse By

Advertising

Љубовта кај овој брачен пар сигурно е навистина голема(видео)

Љубовта непознава граници. Па така е и во овој случај на млад брачен пар. Во ова видео можеме да видиме дека овој млад брачен пар е навистина физички нескладен, односно таа е премногу голема, крупна, а тој слаб. Кога дојде време тој да ја дигне на своите раце и да ја пренесе преку прагот не можеше, но затоа невестата можеше да го дигне мажот, интересно видео погледнете…