October 22, 2019

Булевар

На вистинското место

Љубовта кај децата е искрена, како и другарството ова е доказ за тоа(видео)

Децата се најголемото богатство. Кај нив нема ,,малверзации, проневери‘‘ , тие искрено чувствуваат и ги покажуваат сите свои чувства, независно дали е тоа љубов, среќа, радост… Така е и со ова видео каде се покажува на дело какви се чувствата на децата кон своите другарчиња, на ѕидот има ставено четири знаци на прегратка, ракување, петка и дај една. Па сите деца одлучуваак што ќе изберат за својот другар…

%d bloggers like this: