Browse By

Advertising

„Ќе видиме за 9 месеци на кого му била среќна годината “

Иако новогодишната ноќ е луда за некого може да биде „татковска година“ еве на пример тие што се родени во септември сигурно неговите/нејзините родители се забавувале на нова година, претпоставка но сепак прашајте дали поминале лудо 🙂