October 17, 2019

Булевар

На вистинското место

„Ќе играм на твојата матура сине“ – Ајде сите телефоните во раце за Мери од Кичево, бидете хумани!

Драги наши хумани луѓе, на чекор сме до целта Мери да замине на роботерапија во реномираната Неуро Медик – Клиник, која се наоѓа во Ниш, соседна Србија.
Драги наши хумани луѓе, на чекор сме до целта Мери да замине на роботерапија во реномираната Неуро Медик – Клиник, која се наоѓа во Ниш, соседна Србија.

Во секојдневен контакт сме со семејството на Мери и ве известуваме дека уште малку финансиски средства треба да се соберат за исполнување условите за терапија.
АЈДЕ ХУМАНИ ЛУЃЕ, ДА ГО ЗАМЕНИМЕ НАШЕТО КАФЕ СО ЕДНО ДОБРО ДЕЛО, НАШИТЕ 100 ДЕНАРИ ДА ГИ ОДВОИМЕ ЗА МЕРИ И ЗАЕДНИЧКИ ДА И ГО ИСПОЛНИМЕ СОНОТ НА ОВАА ПРЕКРАСНА ЛИЧНОСТ И САМОХРАНА МАЈКА И ДО ГОДИНА НА СИНОТ БЛАГОЈЧЕ ДА МУ ЈА РАЗУБАВИ МАТУРАТА!

ВАШИОТ ТЕЛЕФОНСКИ ПОВИК КОН ОВИЕ БРОЕВИ Е 100 ДЕНАРИ и е директна хуманитарна донација! АЈДЕ ТЕЛЕФОНИТЕ ВО РАЦЕ …!

Т-Mobile: 070/143-193
А1: 143-484

… или на трансакциска сметка:

Мери Тошевска – за Донација

Т-ска сметка: 210700000644798

%d bloggers like this: