10 мудри мисли од Пауло Коељо
February 24, 2020

Булевар

На вистинското место

10 мудри мисли од Пауло Коељо

Пауло Коељо и Мотика секогаш ни го расположуваат денот со интересни мисли од овој писател еве за вас сортиравме неколку кои треба да ви го кренат расположението на ниво и да пробате да и истуркате неделата бидете позитивни!

 

%d bloggers like this: