Browse By

Advertising

Daily Archives: December 31, 2017

Не ми збори за тешко… Знам што е тешко

Не ми збори за тешко… Знам што е тешко. Сум билa таму. Сум немала. Сум ринтала за ситни пари. Ама не сум цвикала. И не сум пружила рака да одземам туѓо. Не ми збори за недостасување… Сум изгубила и јас драги луѓе. Некои ми ги

Згодната Емили Рајтаковски +18

Емили Ратајковски (24) не е ниту најмалку срамежлива, а со своите обожаватели на својот Instagram профил таа постојано споделува фотографии на кои што ги потенцира своите атрибути и виткото тело. На најновиот клип во кој  Емили позира без никаква гардероба ,  ги воодушеви своите 3