Browse By

Advertising

Daily Archives: January 5, 2018

„Го гушкате човекот кој е вашата љубов и болката се намалува“

Вистина е дека љубовта го движи светот! Без љубов, не се може ништо. Може ви звучи на патетичен муабет, ама не е воопшто така. Ајде да бидеме малку реални. Нели кога го пиете омиленотот кафе вистински уживате? Нели кога го облекувате омилениот фустан се чувствувате полесно