Browse By

Advertising

Daily Archives: January 16, 2018

Најоткачени сцени на водици

На 19 јануари секоја година се обележува Богојавление Водици со фрлање на крстот . Но , како и секогаш некои работи едноставно не идат од прв план за вас пробавме да одбереме  сцени кои ќе ве насмеат до солзи погледнете : 1.Не ни треба поп

Да помогнеме! За Ирена!

Да и помогнеме на Ирена Танчева  од Струмица да ги собере потребните сретства за лекувањето во Москва. Да не дозволиме да згасне надежта за живот!