Browse By

Advertising

Daily Archives: January 23, 2018

Маж на годината ..

Пред жена што е на шопинг и боговите молчат , па така и мажите погледнете го видеото ќе ви се објаснат работите :

„Што е твое ќе си дојде, така и он “

„Ех, да не си таква каква што си. Да имаше барем некоја слична на тебе.. па тогаш нека се лепат малоумните на неа, наместо на тебе.  Затоа што тоа студено срце не копнее за некои избледени и ниски зборови. Ти копнееш за страст девојко! Посакуваш